Merken

Wij werken samen met geselecteerd aantal merken. Bij onze keuze letten wij op kwaliteit van het product, of de producten ook goed leverbaar zijn en of het merk onderscheidende producten heeft.

Wij kunnen niet zonder producten uit China werken. Daar worden nou eenmaal veel fiets gerelateerde producten geproduceerd. Wel proberen wij zo veel mogelijk met Europese merken samen te werken.

Voldoet een merk aan onze eisen nemen wij het op in het assortiment en zullen wij hier ook voldoende producten van op voorraad houden.

Marin Bikes

Made For Fun

Tufo

Tufo

Tofu bestaat sinds 1991. Alle banden zijn handgemaakt in Tsjechiƫ en van hoge kwaliteit. Bekijk de website of de band voor u erbij zit.

Cema bearings

Cema bearings

Het Belgische merk Cema staat bekend om hun kwaliteitslagers. Van wiellagers tot trapassen, ze hebben alle lagers die op uw fiets te vinden zijn. Daarnaast hebben ze ook specialistisch gereedschap voor het verwijderen van oude lagers en het persen van nieuwe lagers. Zo kunnen wij werken aan uw fiets zonder deze te beschadigen.

Dit is een voorbeeld tekst, pas deze tekst zelf aan.

Cookies helpen ons bij het leveren, beschermen en verbeteren van onze producten en diensten. Door onze website te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.